Acuvitae - Acupuntuur Praktijk Amsterdam - Therapeut

MSc, Margarita Petrova - Osol├Ę

Na het behalen van mijn diploma aan de Rostov Medical University in 1990, heb ik jarenlang als kinderarts en acupuncturist (sinds 1993) gewerkt in een regionaal revalidatiecentrum in Rusland. In het Departement voor Computer Diagnoses en Reflexologie werkte ik samen met 10 andere acupuncturisten.

Wij combineerden met succes traditionele diagnose- en acupunctuur technieken met moderne meridionale computer diagnosemethoden, elektro- en laserpunctuur. Acupunctuur was een deel van neurologische, posttraumatische en hartgerelateerde revalidatieprogramma's en werd gebruikt om de gezondheid en lichamelijke conditie van atleten voor en na competities te verbeteren.

Na mijn biopunctuurstudies aan de Sechenov Academie in Moskou in 2002, begon ik acupunctuur te combineren met biopunctuur bij de behandeling van verlamming aan het gezicht en perifere zenuwaandoeningen. De combinatie van deze methoden maakte het mogelijk sneller betere resultaten te behalen.

Amsterdam

Ik ben arts-acupuncturist met bijna 20 jaar ervaring met acupunctuur. In Nederland werd ik erkend als arts en als acupuncturiste.

In 2010 heb ik mijn acupunctuur praktijk begonnen, op een prachtige locatie in het centrum van Amsterdam. Acupunctuur helpt de levenskwaliteit van mensen met chronische aandoeningen te verbeteren en ik wil met mijn ervaring en kennis bijdragen aan dit proces.

Omdat het herstellen van mobiliteit mij steeds heeft geïnteresseerd, besloot ik het Master programma te volgen in Bewegingswetenschappen aan de VU Amsterdam en studeerde in 2010 af.

Deze studie heeft mijn inzichten met betrekking tot het proces van neuro-rehabilitatie en zijn beperkende factoren aanzienlijk verrijkt.

BIG-registratie

De laatste twee jaren was ik met erkenning van artsendiploma in Nederland bezig. In augustus 2016 heb ik de assessment procedure voor buitenlandse artsen met succes afgerond. In juli 2017 heb ik mijn BIG registratie gekregen.